D.P.T.H. NORA-H B.I.

Emri i biznesit D.P.T.H. NORA-H B.I.
Emri tregtar Dyqan i pavarur tregtar hoteljere NORA-H
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811602011
Numri i biznesit 80290829
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 03/10/2000
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, PN, Gj. Fishta
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Hoti Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Hoti %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë