Arsim A. Morina B.I.

Emri i biznesit Arsim A. Morina B.I.
Emri tregtar Poliklinika Kirurgjike DAK
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810473009
Numri i biznesit 80590997
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 12/02/2002
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 10b, Hajdar Dushi
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 07/10/2020
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fitore Parduzi Përfaqësues i autorizuar Sipas ligjit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Morina %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
8730 Aktivitetet në shtëpitë e kujdesit për të moshuarit dhe personat me nevoja të veçanta Primarë