Rina Comerc SH.P.K.

Emri i biznesit Rina Comerc SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810034330
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 19/06/2017
Komuna Istog
Adresa Zallç, Isa Boletini
Telefoni 049/505 051
E-mail ///
Kapitali 398,939.18€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Imeraj Agjent i regjisruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Imeraj 398,939.18€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5039142 Restaurant RINA Istog, Zallç
2 5039207 Rina - Zallç Istog, Zallç
3 5185491 Njësia 2 GURRAKOC Istog, Gurrakoc
4 5263689 Rina Banjë Istog, Banjë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1071 Prodhimi i bukës, simiteve dhe ëmbëlsirave të freskëta Primarë
4724 Tregtia me pakicë e bukës, ëmbëlsirave, produkteve prej mielli dhe produkteve prej sheqeri, në dyqane të specializuara Sekondarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera