Kompania Për Dizajn Dhe Inxhiniering 2 H.B. O.P.

Emri i biznesit Kompania Për Dizajn Dhe Inxhiniering 2 H.B. O.P.
Emri tregtar K.D.I. 2 HB
Lloji biznesit Ortakëri e përgjithshme
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80465971
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 24/07/2001
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Llamella - 5, Bregu i Diellit Rr.3
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Krasniqi %
Bujar Bala %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1813 Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Primarë