Euro Fruti B.I.

Emri i biznesit Euro Fruti B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Euro Fruti "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80457731
Numri fiskal 600150370
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 27/06/2001
Komuna Prishtinë
Adresa Mramor
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 28/04/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Bejtush Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Primarë
0113 Kultivimi i perimeve, pjepërave dhe shalqirit, bimëve rrënjore dhe tuberoze Sekondarë