N.T.P. ADEA B.I.

Emri i biznesit N.T.P. ADEA B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja Tregtare Private Me Shumicë Dhe Pakicë ADEA
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811733709
Numri i biznesit 80424752
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 26/04/2001
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 20/A, Ramiz Sadiku
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valbone Berisha Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valbone Berisha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Primarë