NEXHMEDINI SH.P.K.

Emri i biznesit NEXHMEDINI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810029498
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 29/05/2017
Komuna Prizren
Adresa Prizren, ISMAIL QEMALI NR.2
Telefoni 044/337-074
E-mail ///
Kapitali 33,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Arifaj AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Arifaj 33,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Primarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Sekondarë
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Tjera
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera
6820 Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Tjera