GEKOS SH.P.K.

Emri i biznesit GEKOS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810464652
Numri i biznesit 80191014
Numri fiskal 600162268
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 28
Data e regjistrimit 07/05/2002
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rrafshi i Kosovës nr.80
Telefoni +38338603230
E-mail ///
Kapitali 23,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Krasniqi Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mevlide Maliq 5,750.00€ 25.00%
Altin Maliq 5,750.00€ 25.00%
Rezarta Maliqi Sali 5,750.00€ 25.00%
Alban Maliq 5,750.00€ 25.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5101905 GEKOS SH.P.K. Prishtinë, Prishtinë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4617 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e mallrave ushqimore, pijeve dhe duhanit Primarë
4799 Tregtia tjetër me pakicë, jo në dyqane, tezga ose tregje Sekondarë
6190 Aktivitetet e tjera të telekomunikimit Tjera
0729 Nxjerrja e xeheve të tjera jo-hekuri Tjera
2445 Prodhimi i metaleve të tjera jo-ferrike Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Tjera
4612 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e karburantit, mineraleve, metaleve dhe kimikateve industriale Tjera
4618 Aktivitetet e ndërmjetësimit të specializuar për shitjen e produkteve të veçanta Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4635 Tregtia me shumicë e produkteve të duhanit Tjera
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4644 Tregtia me shumicë e porcelanit dhe artikujve të xhamit, si dhe e materialeve pastruese Tjera
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Tjera
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Tjera
4649 Tregtia me shumicë e artikujve të tjerë shtëpiakë Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4676 Tregtia me shumicë e produkteve të tjera të ndërmjetme Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4725 Tregtia me pakicë e pijeve në dyqane të specializuara Tjera
4726 Tregtia me pakicë e produkteve të duhanit në dyqane të specializuar Tjera
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Tjera