Mulliri Elektrik Prapashtica - I SH.P.K.

Emri i biznesit Mulliri Elektrik Prapashtica - I SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810027434
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 19/05/2017
Komuna Kamenicë
Adresa Kopernicë, ,
Telefoni 044/ 368 918
E-mail ///
Kapitali 5,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Asllani Drejtor dhe agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Asllani 5,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1061 Përpunimi i produkteve të drithërave Primarë
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Sekondarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera