TRENDI SH.P.K.

Emri i biznesit TRENDI SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810025389
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 15/05/2017
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, , Ilir Konushevci 46/3
Telefoni 044/ 120 976
E-mail ///
Kapitali 61,690.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Lutolli Drejtor- Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Lutolli 61,690.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1812 Shtypje të tjera Primarë
1729 Prodhimi i artikujve të tjerë prej letrës dhe kartonit p.k.t. Sekondarë
5811 Publikimi i librave Tjera
1721 Prodhimi i letrës dhe kartonit të valëzuar, si dhe ambalazhit prej letrës dhe kartonit Tjera
4651 Tregtia me shumicë e kompjuterëve, e pajisjeve periferike të kompjuterëve dhe softuerëve Tjera
1814 Libërlidhja dhe shërbime të ngjashme Tjera
1813 Shërbimet e përgatitjeve para-shtypjes dhe para-publikimit Tjera
6312 Web portalet Tjera
4666 Tregtia me shumicë e makinerive dhe pajisjeve të tjera të zyrave Tjera
7410 Aktivitetet e specializuara të dizajnit Tjera
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Tjera