Sherif R. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Sherif R. Krasniqi B.I.
Emri tregtar Dyqan i Pavarur Tregtar ,,Bleri"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810459554
Numri i biznesit 80261187
Numri fiskal 600076568
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 22/09/2000
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 3A, Bregu i diellit Zona e Lindjes L5
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Krasniqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë