Visar Gashi B.I.

Emri i biznesit Visar Gashi B.I.
Emri tregtar D.P.T. "Gresa"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810459281
Numri i biznesit 80253672
Numri fiskal 600383070
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/09/2000
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 101, Lagjja e Spitalit - Pellogonija
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Gashi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë