Dyqan I Pavarur Tregtar Kiosk Mini Shop Agi B.I.

Emri i biznesit Dyqan I Pavarur Tregtar Kiosk Mini Shop Agi B.I.
Emri tregtar Dyqan i Pavarur Tregtar Kiosk Mini Shop "Agi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80233191
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 15/09/2000
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, 2, Ismail Dumoshi L.I/I
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Krasniqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4762 Tregtia me pakicë e gazetave dhe materialit të shkrimit, në dyqane të specializuara Primarë