REKOS SH.P.K.

Emri i biznesit REKOS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810017419
Numri i biznesit ///
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 18/04/2017
Komuna Viti
Adresa Viti, Lidhja e Prizerenit p.n.
Telefoni 044/211-007
E-mail ///
Kapitali 100,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Xhemajl Hasani Drejtor & Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Xhemajl Hasani 100,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5222249 Depo Nr.2 Viti, Viti

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Sekondarë
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Tjera
2512 Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit Tjera
2550 Farkimi, presimi, stampimi dhe palosja rrethore e metaleve; pluhuri metalurgjik Tjera
3700 Kanalizimi Tjera
3811 Grumbullimi i mbeturinave jo të rrezikshme Tjera
4110 Zhvillimi i projekteve të ndërtimit Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4291 Ndërtimi i projekteve të ujit Tjera
4299 Ndërtimi i projekteve të tjera të ndërtimit civil p.k.t. Tjera