Sami Vitija B.I.

Emri i biznesit Sami Vitija B.I.
Emri tregtar D.P.Z. " Tip - Top "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810454025
Numri i biznesit 80141637
Numri fiskal 600241814
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 24/07/2000
Komuna Prishtinë
Adresa Hajvali
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sani Vitia Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sami Vitija %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë