Moni Commerc SH.P.K.

Emri i biznesit Moni Commerc SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810196312
Numri i biznesit 71054861
Numri fiskal 601111339
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 29/04/2014
Komuna Podujevë
Adresa Podujevë, , Skenderbeu
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 2,500.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Eset Mani Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Eset Mani 2,500.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1061 Përpunimi i produkteve të drithërave Primarë
1039 Përpunimi dhe konservimi tjetër i frutave dhe perimeve Sekondarë
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Tjera
1032 Përpunimi i lëngut të frutave dhe perimeve Tjera
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Tjera
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera
4531 Tregtia me shumicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Tjera
4619 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e një shumëllojshmërie mallrash Tjera
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tjera
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Tjera
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Tjera
4636 Tregtia me shumicë e sheqerit, e çokollatës dhe e ëmbëlsirave Tjera
4637 Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave Tjera
4639 Tregtia me shumicë, jo e specializuar, e artikujve ushqimorë, pijeve dhe duhanit Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
5621 Furnizimi me ushqim me porosi për raste Tjera
5629 Aktivitetet e tjera shërbyese të ushqimit Tjera
5630 Aktivitetet shërbyese të pijeve Tjera