Ndërmarrja Tregtare Private Rafuna B.I.

Emri i biznesit Ndërmarrja Tregtare Private Rafuna B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja Tregtare Private " Rafuna "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80076746
Numri fiskal 600212774
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 16/05/2000
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, , Veternik
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 04/04/2017
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Rafuna Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Rafuna %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
7120 Testimi teknik dhe analizat Tjera