Jusuf Qarkaxhija B.I.

Emri i biznesit Jusuf Qarkaxhija B.I.
Emri tregtar D.P.T. " HAXHIJAKUPI "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810222787
Numri i biznesit 80132069
Numri fiskal 600274857
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 13/07/2000
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, Skenderbeu
Telefoni 044/247 074
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 28/06/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Jusuf Qarkaxhija Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Qarkaxhija %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Primarë