Rroni - Service & Marketing O.P.

Emri i biznesit Rroni - Service & Marketing O.P.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Ortakëri e përgjithshme
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 70226731
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 25/01/2005
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, P.n., Tahir Zajmi
Telefoni 044/155-604
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 02/06/2010
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arben Mushica 00.00€ 0.00%
Arsim Morina 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Primarë
4532 Tregtia me pakicë e pjesëve dhe aksesorëve të automjeteve Sekondarë
4730 Tregtia me pakicë e karburantit për automjete në dyqane të specializuar Tjera
7311 Agjencitë për publicitet Tjera