QarrI-L B.I.

Emri i biznesit QarrI-L B.I.
Emri tregtar D.P.T. "Qarri-L"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811596917
Numri i biznesit 80054190
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/09/2000
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë, P.n, Skenderbeu
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Lendita Qarri Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Lendita Qarri %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Primarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Sekondarë