NT Moni Commerc B.I.

Emri i biznesit NT Moni Commerc B.I.
Emri tregtar NT,, Moni Commerc "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80083629
Numri fiskal 600159215
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 04/07/2000
Komuna Podujevë
Adresa Podujevë, , Skenderbeu
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 29/04/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Mani agj. i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Mani %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4631 Tregtia me shumicë e frutave dhe perimeve Primarë
4633 Tregtia me shumicë e produkteve të qumështit, vezëve, vajrave dhe yndyrnave të gatimit Sekondarë
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
1072 Prodhimi i biskotave dhe galetave; prodhimi i pastave dhe kekëve të konservuar Tjera
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Tjera
4789 Tregtia me pakicë në tezga dhe tregje të mallrave të tjera Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera