ELBA HAMBURG B.I.

Emri i biznesit ELBA HAMBURG B.I.
Emri tregtar Ndermarrja prodhuese sherbyese hoteljere dhe transportuese ELBA- HAMBURG Export-Import
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811596678
Numri i biznesit 80106203
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 15/05/2000
Komuna Gjakovë
Adresa Gjakovë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Jaha Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Jaha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1089 Përpunimi i produkteve të tjera ushqimore p.k.t Primarë