GENE MEDICALS SH.P.K.

Emri i biznesit GENE MEDICALS SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810200494
Numri i biznesit 71348709
Numri fiskal 601727996
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 12/01/2017
Komuna Prizren
Adresa Prizren, ISMET JASHARI KUMANOVA 47
Telefoni 029/241-620
E-mail ///
Kapitali 30,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Edon Hajrullaga AGJENT I REGJISTRUAR

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shpata Hajrullaga 15,300.00€ 51.00%
Edon Hajrullaga 14,700.00€ 49.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5075777 Gene Medicals Depo Prizren, Prizren
2 5086779 Barnatore Viola Prizren, Prizren

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4646 Tregtia me shumicë e artikujve farmaceutikë Primarë
4645 Tregtia me shumicë e artikujve të parfumerisë dhe kozmetikës Sekondarë
7312 Publiciteti përmes mediave Tjera
7320 Hulumtimi i tregut dhe matja e opinionit publik (sondazhet) Tjera
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4773 Tregtia me pakice e artikujve farmaceutikë në dyqane të specializuara (Barnatore) Tjera
4774 Tregtia me pakicë e artikujve ortopedikë dhe mjeksorë, në dyqane të specializuara Tjera
4775 Tregtia me pakicë e artikujve kozmetikë dhe të tualetit, në dyqane të specializuara Tjera