Enex - Trade B.I.

Emri i biznesit Enex - Trade B.I.
Emri tregtar N.T. " Enex - Trade "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80643136
Numri fiskal 600103775
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 27/05/2002
Komuna Pejë
Adresa Pavlan
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 02/05/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Kelmendi Agj. i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Kelmendi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5129214 Enex - Trade Njesia Nr.1 Klinë, Grabanicë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Primarë
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera