Sherif Berisha B.I.

Emri i biznesit Sherif Berisha B.I.
Emri tregtar Dyqani i pavarur hotelier kafiteri VERAT E LLUKES
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810408816
Numri i biznesit 80591853
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 25/01/2002
Komuna Pejë
Adresa Pejë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sherif Berisha Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sherif Berisha %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë