Mehmet B. Idrizaj B.I.

Emri i biznesit Mehmet B. Idrizaj B.I.
Emri tregtar N.P.SH. " Dëfrimi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810219768
Numri i biznesit 70175179
Numri fiskal 600344105
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 02/08/2004
Komuna Deçan
Adresa Deçan, , Luan Haradinaj
Telefoni 044-145-941
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 20/09/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Mehmet Idrizaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Mehmet Idrizaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
3600 Grumbullimin, trajtimin dhe furnizimin me ujë Primarë
4322 Punime hidraulike, instalime të ngrohjes dhe kondicionimit të ajrit Sekondarë