Ideal Gashi B.I.

Emri i biznesit Ideal Gashi B.I.
Emri tregtar N.T.P.,,Ideal Gashi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80493401
Numri fiskal 600081872
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 12/09/2001
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Kreshnik Ademaj
Telefoni 045 500 830
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 02/10/2017
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Visar Gashi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Gashi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5208386 Njësia Ideal -Gashi 1 Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
0111 Kultivimi i drithërave (përveç orizit), i bimëve bishtajore dhe i farërave vajore Sekondarë
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Tjera
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
6530 Fondet pensionale Tjera
6630 Aktivitetet e menaxhimit të fondeve Tjera