DEVOLLI CORPORATION SH.P.K.

Emri i biznesit DEVOLLI CORPORATION SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810407454
Numri i biznesit 80475098
Numri fiskal 600019807
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 137
Data e regjistrimit 15/08/2001
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Zahir Pajaziti
Telefoni 039 433 411
E-mail ///
Kapitali 1,030,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Dardan Shala Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.
Driton Idrizi Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Shkëlqim Devolli 1,030,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5158354 Depo E Produkteve Prishtinë, Prishtinë
2 5207851 Terminali Doganor Pejë, Pejë
3 5207878 SIGURIMI Pejë, Pejë
4 5208319 Depo E Produkteve Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1083 Përpunimi i çajit dhe kafes Primarë
1084 Përpunimi i erëzave dhe salcave Tjera
2059 Prodhimi i produkteve të tjera kimike p.k.t. Tjera
2562 Përpunimi mekanik Tjera
2599 Prodhimi i produkteve të tjera metalike p.k.t. Tjera
3103 Prodhimi i dyshekëve Tjera
1391 Prodhimi i pëlhurave të thurura dhe të endura Tjera
1392 Prodhimi i artikujve të tekstilit të konfeksionuar përveç veshjeve Tjera
1399 Prodhimi i tekstileve të tjera p.k.t Tjera
3511 Prodhimi i energjisë elektrike Tjera
4511 Tregtia e veturave dhe automjeteve me fuqi motorike të vogël Tjera
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Tjera
4634 Tregtia me shumicë e pijeve Tjera
4637 Tregtia me shumicë e kafes, çajit, kakaos dhe erëzave Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
4729 Tregtia me pakicë e produkteve të tjera ushqimore në dyqane të specializuara Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
5229 Aktivitetet e tjera mbështetëse të transportit Tjera
6820 Qiradhënia dhe menaxhimi i patundshmërisë personale ose të marra me qira Tjera
8292 Aktivitetet e paketimit (ambalazhimit) Tjera