Lendita Kasumi B.I.

Emri i biznesit Lendita Kasumi B.I.
Emri tregtar D.P.T. "Goni"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810219627
Numri i biznesit 70157841
Numri fiskal 600051833
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 09/06/2004
Komuna Deçan
Adresa Junik, ,
Telefoni 044-271-056
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Lendita Gaxherri Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Lendita Kasumi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë