QEBAPTORE NITI B.I.

Emri i biznesit QEBAPTORE NITI B.I.
Emri tregtar NITI QEBAPTORE PEJË
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811687253
Numri i biznesit 80345844
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 04/01/2001
Komuna Pejë
Adresa Pejë
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sani Hajdari Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sani Hajdari %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Primarë