Zenun Gogaj B.I.

Emri i biznesit Zenun Gogaj B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " Afrimi - Ag "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810219172
Numri i biznesit 70080195
Numri fiskal 600083224
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 28/01/2004
Komuna Deçan
Adresa Deçan, 01, D.Kombit
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Gogaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Gogaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Primarë
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Sekondarë
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera