Rina - Tex B.I.

Emri i biznesit Rina - Tex B.I.
Emri tregtar N.T.P. " Rina - Tex "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80245823
Numri fiskal 600211916
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 10
Data e regjistrimit 04/09/2000
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Hasan Prishtina nr.71
Telefoni 049221383
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 29/05/2018
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Nexhmedin Gjikolli Përfaqsues.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Negjdet Gjikolli %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5208505 Njesia Nr.1 Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
3103 Prodhimi i dyshekëve Primarë
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Sekondarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera
1399 Prodhimi i tekstileve të tjera p.k.t Tjera
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Tjera