Risia SH.P.K. B.I.

Emri i biznesit Risia SH.P.K. B.I.
Emri tregtar " Risia " SH.P.K.
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues ///
Numri i biznesit 80210876
Numri fiskal 600261523
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 17/08/2000
Komuna Pejë
Adresa Pejë, Shaban Sadiku
Telefoni 044205293
E-mail ///
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 18/04/2014
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Muriqi Drejtor & Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Muriqi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi
1 5209242 Risia Njësia - 1 Pejë, Pejë

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Sekondarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera
0210 Kulturat pyjore dhe aktivitetet e tjera të pylltarisë Tjera
0240 Shërbime mbështetëse ndaj pyjeve Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera
1629 Prodhimi i produkteve të tjera nga druri; artikujve nga tapa, kashta dhe materialeve thurëse Tjera