Haxhi M. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Haxhi M. Krasniqi B.I.
Emri tregtar N.N.P.,,Uniprojekt"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810218645
Numri i biznesit 70469406
Numri fiskal 600125323
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 21/01/2008
Komuna Deçan
Adresa Junik, ,
Telefoni 044/180-446
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Krasniqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Krasniqi 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Sekondarë