Valon H. Cacaj B.I.

Emri i biznesit Valon H. Cacaj B.I.
Emri tregtar N.P.T.,,Valoni -Ca"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810218603
Numri i biznesit 70467676
Numri fiskal 600307187
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 15/01/2008
Komuna Deçan
Adresa Deçan, , Dëshmorët e Kombit
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Cacaj Agj.i Regj.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Cacaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4754 Tregtia me pakicë e pajisjeve elekroshtëpiake në dyqane të specializuara Primarë
4759 Tregtia me pakicë e mobilieve, pajisjeve të ndriçimit dhe artikujve të tjerë shtëpiakë, në dyqane të specializuara Sekondarë
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera