Eleganca - Com SH.P.K.

Emri i biznesit Eleganca - Com SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810196304
Numri i biznesit 71054837
Numri fiskal 601125281
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 29/04/2014
Komuna Prishtinë
Adresa Prishtinë, Rruga Muharrem Fejza, Art Construction, Obj. 3, Ll. B,, Kati 6/26
Telefoni +38345565477
E-mail elegancacom@yahoo.com
Kapitali 1,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Egzon Arifi Drejtor Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Egzon Arifi 1,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Primarë
7911 Aktivitetet e agjencive të udhëtimit Sekondarë
4690 Tregtia me shumicë jo e specializuar Tjera
7112 Aktivitetet e inxhinierisë dhe këshillimit teknik Tjera
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Tjera
7219 Kërkime dhe zhvillime të tjera eksperimentale në shkencat natyrore dhe inxhinieri Tjera