Bletaria Te Ahmeti SH.P.K.

Emri i biznesit Bletaria Te Ahmeti SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810200080
Numri i biznesit 71327949
Numri fiskal 601696901
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 4
Data e regjistrimit 20/10/2016
Komuna Vushtrri
Adresa Ceceli, Nexhid Hasani
Telefoni 044747439
E-mail ///
Kapitali 20,000.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Adnan Krasniqi Agjent i Regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Visar Krasniçi 20,000.00€ 100.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1610 Sharrimi i drurit dhe zdrukthëtaria Primarë
1621 Prodhimi i fletëzave të rimesos dhe të panelave bazuar në dru (furniri) Sekondarë
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4673 Tregtia me shumicë e drurit, materialeve të ndërtimit dhe pajisjeve hidrosanitare Tjera