Pishat - V B.I.

Emri i biznesit Pishat - V B.I.
Emri tregtar N.T.SH. " Pishat - V "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811595852
Numri i biznesit 70353087
Numri fiskal 600196283
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 26/04/2006
Komuna Deçan
Adresa Deçan, , Sheshi Mentor Tolaj
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Valon Mushkolaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Valon Mushkolaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
5510 Hotelet dhe akomodimi i ngjashëm Primarë