Zenun Mulaj B.I.

Emri i biznesit Zenun Mulaj B.I.
Emri tregtar NT ,, Vllezerit Mulaj "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810217449
Numri i biznesit 70304197
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 28/09/2005
Komuna Deçan
Adresa Isniq, ,
Telefoni 044/145-992
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Zenun Mulaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Zenun Mulaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
0210 Kulturat pyjore dhe aktivitetet e tjera të pylltarisë Primarë
4778 Tregtia me pakicë e mallrave të tjera të reja, në dyqane të specializuara Sekondarë