Jusuf Salihaj B.I.

Emri i biznesit Jusuf Salihaj B.I.
Emri tregtar N.T.H. "Rina Trade"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810217358
Numri i biznesit 70250223
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 01/04/2005
Komuna Deçan
Adresa Junik, ,
Telefoni 044-271-155
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Isuf Salihaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Jusuf Salihaj 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4641 Tregtia me shumicë e tekstileve Primarë
4643 Tregtia me shumicë e pajisjeve elektroshtëpiake Sekondarë
5610 Restorantet dhe aktivitetet shërbyese lëvizëse të ushqimit Tjera