Autotransporti SH.A.

Emri i biznesit Autotransporti SH.A.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri aksionare
Numri unik identifikues 811273250
Numri i biznesit 70340315
Numri fiskal 600090550
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 87
Data e regjistrimit 10/03/2006
Komuna Obiliq
Adresa Dardhishtë, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali 432,926.15€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Blerim Januzi Drejtor menaxhues Sipas ligjit dhe statutit.

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Hazbije Xhakja 4,976.16€ 1.15%
Gani Hyseni 4,976.16€ 1.15%
Hamdi Mrlaku 4,976.16€ 1.15%
Bedri Beqiri 4,976.16€ 1.15%
Besim Halimaj 4,976.16€ 1.15%
Kadri Shabani 4,976.16€ 1.15%
Rafet Babatinca 4,976.16€ 1.15%
Fehmi Konjuhi 4,976.16€ 1.15%
Abdullah Osmani 4,976.16€ 1.15%
Igballe Vitija 4,976.16€ 1.15%
Agim Gashi 4,976.16€ 1.15%
Faik Musliu 4,976.16€ 1.15%
Sadri Xhakolli 4,976.16€ 1.15%
Dibran Krasniqi 4,976.16€ 1.15%
Xhafer Sogojeva 4,976.16€ 1.15%
Fajime Ramadani 4,976.16€ 1.15%
Ali Shabani 4,976.16€ 1.15%
Hamide Parduzi 4,976.16€ 1.15%
Haki Gjakolli 4,976.16€ 1.15%
Shefqet Sahiti 4,976.16€ 1.15%
Lulzim Reka 4,976.16€ 1.15%
Shemsi Abazi 4,976.16€ 1.15%
Sami Janova 4,976.16€ 1.15%
Sahit Maxhuni 4,976.16€ 1.15%
Ismajl Ismajli 4,976.16€ 1.15%
Osman Murturi 4,976.16€ 1.15%
Nazif Dodaj 4,976.16€ 1.15%
Gazmen Sylejmani 4,976.16€ 1.15%
Nuhi Xhigoli 4,976.16€ 1.15%
Arbëreshë Shala 4,976.16€ 1.15%
Esma Islami 4,976.16€ 1.15%
Enver Brestovci 4,976.16€ 1.15%
Esad Kabashi 4,976.16€ 1.15%
Sadik Zeqiri 4,976.16€ 1.15%
Shemsi Avdyli 4,976.16€ 1.15%
Mehmet Sahiti 4,976.16€ 1.15%
Riza Xhakolli 4,976.16€ 1.15%
Ali Omeri 4,976.16€ 1.15%
Nexhmi Xhigoli 4,976.16€ 1.15%
Rasim Jusufi 4,976.16€ 1.15%
Visar Krasniqi 4,976.16€ 1.15%
Mexhid Krasniqi 4,976.16€ 1.15%
Mensur Syla 4,976.16€ 1.15%
Musa Ibrahimi 4,976.16€ 1.15%
Hasim Perçuku 4,976.16€ 1.15%
Musli Kasumi 4,976.16€ 1.15%
Ramiz Berisha 4,976.16€ 1.15%
Driton Krasniqi 4,976.16€ 1.15%
Jusuf Shabani 4,976.16€ 1.15%
Shefki Kodralija 4,976.16€ 1.15%
Bajrush Kozmaqi 4,976.16€ 1.15%
Elhat Tërnava 4,976.16€ 1.15%
Faton Abazi 4,976.16€ 1.15%
Ekrem Nika 4,976.16€ 1.15%
Xhevahire Konjusha 4,976.16€ 1.15%
Qamile Shala 4,976.16€ 1.15%
Abedin Hyseni 4,976.16€ 1.15%
Emine Islamoviq 4,976.16€ 1.15%
Bujar Rexhepi 4,976.39€ 1.15%
Agim Maqedonci 4,976.16€ 1.15%
Ibush Zeneli 4,976.16€ 1.15%
Besim Hyseni 4,976.16€ 1.15%
Bashkim Qorri 4,976.16€ 1.15%
Egzon Krelani 4,976.16€ 1.15%
Ali Mexhuani 4,976.16€ 1.15%
Mehdi Kika 4,976.16€ 1.15%
Mergim Buqezi 4,976.16€ 1.15%
Avdullah Gjumshiti 4,976.16€ 1.15%
Besnik Ademi 4,976.16€ 1.15%
Bislim Bllaca 4,976.16€ 1.15%
Refki Vranovci 4,976.16€ 1.15%
Zymer Sadiku 4,976.16€ 1.15%
Xhafer Ferati 4,976.16€ 1.15%
Ilaz Kodralija 4,976.16€ 1.15%
Fatmir Avdullahi 4,976.16€ 1.15%
Brahim Azemi 4,976.16€ 1.15%
Naxhije Rashica 4,976.16€ 1.15%
Shaban Tmava 4,976.16€ 1.15%
Xhyla Berisha 4,976.16€ 1.15%
Banush Mirena 4,976.16€ 1.15%
Xhelal Hashani 4,976.16€ 1.15%
Agim Berisha 4,976.16€ 1.15%
Muhamet Xhigoli 4,976.16€ 1.15%
Namon Ibrahimi 4,976.16€ 1.15%
Hedije Hashani 4,976.16€ 1.15%
Edon Berisha 4,976.16€ 1.15%
Fehmi Namani 4,976.16€ 1.15%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4939 Transporti tjetër rrugor i pasagjerëve p.k.t. Primarë
4520 Mirëmbajtja dhe riparimi i automjeteve Tjera