Fadil A. Krasniqi B.I.

Emri i biznesit Fadil A. Krasniqi B.I.
Emri tregtar Ndermarrje tregtare Lisi F ne Junik
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810216409
Numri i biznesit 80664494
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 2
Data e regjistrimit 17/07/2002
Komuna Deçan
Adresa Junik
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Krasniqi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Krasniqi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë