Brahim Tahiraj B.I.

Emri i biznesit Brahim Tahiraj B.I.
Emri tregtar Ndermarrja tregtare Abi-As
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810216227
Numri i biznesit 80625570
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 12/04/2002
Komuna Deçan
Adresa Baballoq
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Tahiraj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Tahiraj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Primarë