Sabrije Selmanaj B.I.

Emri i biznesit Sabrije Selmanaj B.I.
Emri tregtar N.T."MINITI"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810216186
Numri i biznesit 80602901
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 19/03/2002
Komuna Deçan
Adresa Deçan
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Sabrije Selmanaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Sabrije Selmanaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4751 Tregtia me pakicë e tekstileve në dyqane të specializuara Primarë
4771 Tregtia me pakicë e veshjeve në dyqane të specializuara Sekondarë
4752 Tregtia me pakicë e artikujve elektronikë, ngjyrave dhe xhamit, në dyqane të specializuara Tjera
4772 Tregtia me pakicë e këpucëve dhe artikujve prej lëkure, në dyqane të specializuara Tjera