Haxhi Çekaj B.I.

Emri i biznesit Haxhi Çekaj B.I.
Emri tregtar D.T.B. " Bleta "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810216029
Numri i biznesit 80595816
Numri fiskal 600097499
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 07/02/2002
Komuna Deçan
Adresa Irzniq
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Haxhi Çekaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Haxhi Çekaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4621 Tregtia me shumicë e drithërave, duhanit të papërpunuar, farërave dhe ushqimit të kafshëve Primarë
4675 Tregtia me shumicë e produkteve kimike Sekondarë
4719 Tregti tjetër me pakicë në dyqane jo të specializuara Tjera
4661 Tregtia me shumicë e makinerive bujqësore, pajisjeve dhe pjesëve furnizuese Tjera