Fadil Hadergjonaj B.I.

Emri i biznesit Fadil Hadergjonaj B.I.
Emri tregtar N.T.N. " ARFA "
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810215691
Numri i biznesit 80478160
Numri fiskal 600201040
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 3
Data e regjistrimit 13/08/2001
Komuna Deçan
Adresa Sllup, ,
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Shuar
Data e shuarjes 01/03/2019
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Hadërgjonaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Hadergjonaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4312 Përgatitja e vendpunishtes Sekondarë
4613 Aktivitetet e ndërmjetësimit për shitjen e lëndës së drurit dhe materialeve të ndërtimit Tjera
4674 Tregtia me shumicë e pjesëve elektronike, pajisjeve hidraulike dhe të ngrohjes, si dhe pjesëve të furnizimit Tjera
4711 Tregtia me pakicë në dyqane jo të specializuar, ku mbizotëron ushqimi, pijet dhe duhani Tjera
4941 Transporti rrugor i mallrave Tjera
5221 Aktivitetet shërbyese të rastit për transportin tokësor Tjera
9609 Aktivitetet e tjera p.k.t. Tjera