Kom - Arsimi SH.P.K.

Emri i biznesit Kom - Arsimi SH.P.K.
Emri tregtar ///
Lloji biznesit Shoqëri me përgjegjësi të kufizuara
Numri unik identifikues 810199580
Numri i biznesit 71299244
Numri fiskal 601657953
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/07/2016
Komuna Pejë
Adresa Çyshk, Çyshk
Telefoni 049-400-404
E-mail ///
Kapitali 00.00€
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Çeku Drejtor & Agjent i regjistruar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Çeku 00.00€ 0.00%

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
4120 Ndërtimi i objekteve banesore dhe jobanesore Primarë
4941 Transporti rrugor i mallrave Sekondarë
4211 Ndërtimi i rrugëve dhe autostradave Tjera
4312 Përgatitja e vendpunishtes Tjera
4399 Aktivitetet e tjera të specializuara ndërtimi p.k.t. Tjera
2511 Prodhimi i konstrukcioneve metalike dhe pjesëve të tyre Tjera
4519 Tregtia e automjeteve të tjera Tjera
4779 Tregtia me pakicë e mallrave të përdorura në dyqane Tjera
4391 Punimet e kulmit (çatisë) Tjera
2512 Prodhimi i dyerve dhe dritareve prej metalit Tjera
4313 Testi i shpuarjes dhe shpuarja Tjera