V.Z. KUSHTRIMI B.I.

Emri i biznesit V.Z. KUSHTRIMI B.I.
Emri tregtar Veprimtari Zbavitëse Kushtrimi
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811594937
Numri i biznesit 80418418
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 20/04/2001
Komuna Deçan
Adresa Junik
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Pasiv-09/06/2022
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Brahim Gacaferi Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Brahim Gacaferi %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9329 Aktivitetet e tjera të argëtimit dhe rekreacionit Primarë