N.T.P. FIDANI - F.T B.I.

Emri i biznesit N.T.P. FIDANI - F.T B.I.
Emri tregtar Ndërmarrja treg.prodh.Fidani
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 811594739
Numri i biznesit 80326017
Numri fiskal ///
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 5
Data e regjistrimit 09/11/2000
Komuna Deçan
Adresa Llukë e Epërme
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Fadil Tahirukaj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Fadil Tahirukaj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
1623 Prodhimi i karpentierisë dhe zdrukthëtarisë tjetër ndërtuese Primarë