Arsim Beqiraj B.I.

Emri i biznesit Arsim Beqiraj B.I.
Emri tregtar D.P.Z. "Arsimi"
Lloji biznesit Biznes individual
Numri unik identifikues 810215005
Numri i biznesit 80246200
Numri fiskal 600166137
Numri certifikues KTA ///
Numri punëtorëve 1
Data e regjistrimit 06/09/2000
Komuna Deçan
Adresa Deçan, 79, Sh.M.Tolaj
Telefoni ///
E-mail ///
Kapitali
Statusi në ARBK Regjistruar
Data e shuarjes ///
Statusi në ATK ///

Perfaqësues i autorizuar

Emri Mbiemri Pozita në biznes Autorizimet
Arsim Beqiraj Pronar

Pronar/ Aksionarë

Emri Mbiemri Kapitali në € Kapitali në %
Arsim Beqiraj %

Njësitë

Nr Numri i njëseisë Emri Vendi

Aktivitet/et

Kodi Përshkrimi Tipi
9602 Sallonet e floktarisë dhe trajtimet e tjera të bukurisë Primarë